انواع کرم های کلاژنساز
چقدر به شادابی و جوانی پوستتان اهمیت میدهید؟ آیا میدانید کلاژنها چه تاثیری بر روی پوست و زیبایی ما دارند؟
ما در این مقاله قصد داریم شما را با کرمهای کلاژنساز آشنا کنیم، اما قبل از آن میخواهیم پروتئین کلاژن را به طور مختصر توضیح دهیم و شما را با تاثیرات اعجاب انگیز آن که راز پوستی زیبا، جوان و شاداب است، آشنا کنیم.
کُلاژن
غنیترین و فراوانترین پروتئین در بدن انسان کلاژنها هستند، آنها از مواد اصلی تشکیلدهنده استخوان، دندان، ماهیچه، غضروف، تاندون، رگهای خونی و سیستم گوارشی میباشند، کلاژنها مثل چسب عمل میکنند و باعث میشوند بافتها به صورت یک پارچه در کنار هم قرار بگیرند، آنها به صورت رشتههای مارپیچ به میزان متفاوت در بافت های مختلف دیده میشوند.
دستکم 13 نوع کلاژن در بدن ما وجود دارد که تفاوت آنها در نوع اندام و پشتیبانی ازعملکردشان است، اصلیترین نوع کلاژن، نوع 4، 3، 2، 1 هستند.
کلاژن نوع 1: این نوع کلاژن در استخوان و وتر وجود دارد و از تعداد زیادی دستههای فیبری ساخته شدهاست که به صورت امواج دریا قرار دارند.
کلاژن نوع 2: که در غضروف شفاف دیده میشود به شکل فیبریل است واز فیبر تشکیل نمیشود.
کلاژن نوع 3: همان رشته شبکهای است که در غشای پایه دیده میشود این نوع کلاژن از فیبرهای واحد ساخته شدهاست.
کلاژنه نوع 4: به صورت فیبریل نبوده و احتمالاً غیر پلیمریزه هستند. کلاژن نوع 4 در غشای پایه و در جدار رگهای خونی جنین یافت میشود.
عوارض کمبود کلاژن در بدن
کمبودکلاژن عملکرد دندانها، استخوانها، غضروفها، روده ها و پوست را تضعیف و آسیبپذیر میکند.
معجزه جوانی
اینروزها جوانی و شادابی پوست یکی از اصلیترین دغدغههای زیبایی است، بالارفتن سن باعث کم شدن تولید طبیعی کلاژنها میشود و پوست ما به طور طبیعی شروع به چروک شدن و ایجاد سلولیت میکند، اما وجود کرمهای کلاژنساز میتوانند پوست شما را سفت و به اصطلاح پرترکند و مانع از پیری پوست و و بازگرداندن جوانی به شما باشد.
بدن انسان کلاژنسازی بسیار قوی است اما با گذشت زمان تولید کلاژنها به طور طبیعی کاهش پیدا میکنند، اما در این میان عواملی مانند: مصرف دخانیات، مواد قندی، کربوهیدراتها، نورخورشید، استرس، کم خوابی و برخی بیماریها، باعث تشدید کاهش تولید کلاژن در بدن میشوند.
استفاده از کرمهای کلاژنساز میتواند یکی از روشهای کمک به سفتی و شادابی پوست و حتی کمرنگ کردن برخی لکههای پوستی و درمان جوش نیز باشد، با این حال نباید فراموش کنید که باید از موارد پرخطری که بالاتر ذکر شده نیز دوری کنید.
تاثیر استفاده از کرم کلاژنساز
کلاژن پروتئینی با ساختار مولکولی بزرگ است که قابلیت جذب از طریق پوست را ندارد اما اخیرا کرم های کلاژنساز حاوی پپتیدهای کلاژن هستند. این پپتیدها که در آزمایشگاه تولید میشوند نسبت به مولکول کلاژن کوچکتر هستند و قابلیت جذب از طریق پوست را دارند، بنابراین استفاده از این کرمها را دست کم نگیرید و برای جوانسازی پوست از آنها استفاده کنید.
میزان اثرگذاری کرم کلاژنساز بستگی به نوع پوست میزان آسیب پوستی شما نیز دارد که اگر در زمان درست با کمترین میزان آسیب شروع به استفاده کنید به سرعت اثربخشی آن را خواهید دید.
سن استفاده از کرم کلاژنساز
نمیتوان دقیق گفت اما به توصیه تمامی پزشکان بعد از سیسالگی که تقریبا کلاژنسازی متوقف میشود، البته این امر در تمامی نژادها و کشورها به یک صورت نیست و ممکن است توقف ساخت کلاژن در برخی نژادها زودتر و در برخی نژادها دیرتر آغاز شود، اما با توجه به میانگین ها بهترین زمان برای استفاده از این کرمها همان سیسالگی به بعد میباشد.
عملکرد کرمهای کلاژنساز
کلاژنها مولکولهایی هستند که قابلیت جذب مجدد توسط بدن را دارند، این بدان معنا است که این پروتئینها میتوانند شکسته شده، تغییر یافته و دوباره جذب بدن شوند، اما با کاهش و توقف تولید کلاژن در بدن، پوست ما نیاز به کرمهای کلاژنساز پیدا میکند.
کرمهای کلاژنساز به منظور تامین کمبود کلاژن، کاهش عوارض جانبی و راهاندازی مجدد فعالیت طبیعی و سازنده ی پوست، طراحی و ساخته شده اند.
در بیان ساده تر کرم های کلاژنساز همان کرمهای آبرسان اما با فرمولاسیونی بسیار قوی و ترکیباتی فعال هستند و هرآنچه که پوست شما به آن نیاز دارد را در اختیارتان قرار می دهد تا ظاهری زیبا، پوستی شفاف و بدون چین و چروک را برایتان به ارمغان بیاورند.
نکته مهم این است که باید درنظر داشته باشید که عملکرد کرم کلاژنساز زمانبر است و باید طول دوره را به طور کامل طی کنید تا نتیجه آن را ببنید.
ویژگی بهترین کرمهای کلاژنساز
با توجه به تاثیرات آلودگی هوا برروی پوست لازم است که کرمهای جوانسازی ضد رادیکال آزاد در مقابل خشکی و آلودگی هوا باشند و علاوه بر قدرت ترمیم کنندگی و بازسازی سلولی و فعال سازی سنتز کلاژن طبیعی پوست، حاوی شیباتر و هیالورونیک برای رطوبترسانی و انعطافپذیری بیشتر پوست باشند تا بتوانند ظاهر جوان پوست را برای مدت طولانی حفظ کرده و طراوت و شادابی را مجددا به پوست بازگردانند.
فواید کرم های کلاژن ساز
- کاهش خطوط ریز و چین و چروک ظاهر
- کمک به التهاب شرایط پوستی )از جمله آکنه، اِگزما، پسوریازیس(
- جلوگیری از سلولیت و بهبود کشش پوست
- بهبود زخم
- تقویت موها و ناخنها
- شفافیت، درخشش، نرمی و لطافت را دوباره به پوست بازمیگرداند.
از فواید کرمهای کلاژنساز استفاده کنید و در رژیم غذایی خود فلفل قرمز، سیب زمینی شیرین، هویج، گوجه، پرتغال، لیمو، توت فرنگی، توت، آناناس، تخم مرغ، سیر، روغن زیتون، سویا، کلم، ماهی سالمون، لوبیا، جینسینگ و گشنیز را بگنجانید، زیرا این مواد غذایی باعث تحریک کلاژنسازی طبیعی در بدن میشوند.
نحوه استفاده از کرم کلاژنساز
کرم کلاژنساز را روزی دوبار صبح و شب، برروی پوست تمیز، صورت و گردن بمالید و با ملایمت به سمت خطوط چهره و در جهت خواب عضلات صورت ماساژ دهید و اجازه دهید تا کرم جذب پوست گردد. سپس از ضدآفتاب یا سایر محصولات آرایشی استفاده کنید و برای اثربخشی بیشتر، بهتر است درطی سال چند بار کرم کلاژن را با ترکیب کنستانتره کلاژن استفاده کنید.
بهطورکلی کلاژنهای موضعی هیچ گونه آسیبی برای پوست ندارند، بنابراین میتوانند روزانه استفاده شوند حتی میتوان در طول روز هم از آنها استفاده کرد زیرا به نور خورشید حساس نیستند.
سخن آخر
اگر کمتر از 30 سال هستید و یک رژیم غذایی متعادل دارید که بدن شما را بی نیاز از کرمها و مکمل هایکلاژنساز میکند، بهتر است در سنین بالاتر به سراغ این درمان ها برای جوان سازی پوست بروید، زیرا بدن مواد اضافی را جذب نمیکند و هرگونه مکمل اضافی را دفع میکند. امیدواریم با خواندن این مقاله برای انتخاب یک کرم کلاژن ساز مناسب به شما کمک کرده باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید